Goedkoop bellen naar Turkije

Bellen naar het buitenland met je mobiele telefoon kan aardig wat kosten per maand. Je verwacht dat je met je maandelijkse bel en sms bundels lekker veel kunt bellen en sms’en. Dat is ook zo echter vallen niet alle kosten in deze bundels. 0900 nr’s bijvoorbeeld vallen hier niet in en bellen naar het buitenland ook niet.

Deze extra kosten en andere kosten die niet vallen in je bundels komen extra bovenop het abonnementsgeld die je maandelijks betaald. Hierdoor kan het zijn dat je een hoge rekening krijgt omdat je veel naar het buitenland hebt gebeld en juist verwachte dat je bundel minuten hiervoor gebruikt zouden worden. Hou hier dus rekening mee.

Gelukkig zijn er ook providers die gespecialiseerd zijn in het bellen naar het buitenland en met hun afspraken met buitenlandse providers dit voor heel weinig geld kunnen aanbieden. Enkele voorbeelden zijn Lyca Mobile, Lebara, Ortel Mobile en zo zijn er nog meer.

Deze providers werken op prepaid basis en zijn in het binnenland ook erg voordelig in gebruik. Bij sommige kun je zelfs naar mede gebruikers kosteloos bellen en sms’en.

Goedkoop bellen naar Turkije kun je beter via zo’n provider doen zodat je maandelijks niet te duur uitkomt.

Plaats een reactie