Goedkoop simonly bellen

Als je al een goede telefoon hebt dan hoef je niet perse weer een dure abonnement te nemen in combinatie met een mobiele telefoon.

Vaak moet je juist zo’n dure abonnement nemen om de mobiele telefoon die je erbij krijgt te financieren.

Tegenwoordig kun je dan gewoon kiezen voor een simonly abonnement. Bij een simonly abonnement krijg je alleen een simkaart, vandaar ook de naam sim only.

Je kunt bij een simonly abonnement wel voor nummerbehoud kiezen van je oude mobiele nummer.

Omdat je hier geen mobiele telefoon bij neemt krijg je een korting op het maandelijkse bedrag. Hierdoor wordt een simonly abonnement erg aantrekkelijk.

Overigens is een simonly abonnement voordeliger kwa belminuten dan een prepaid abonnement en betaal je maandelijks gewoon een vast bedrag per maand in plaats van je tegoed op te waarderen als bij een prepaid abonnement.

Bij een simonly abonnement kun je ook gewoon kiezen voor een internet bundel zodat je ook nog eens goedkoop kunt internet met je mobiele telefoon.

De meeste providers bieden simonly abonnementen aan echter raden we je aan om goedkoop simonly bellen te bezoeken voor de laagste simonly bedragen.

Een simonly abonnement is dus een slimme keuze als je maandelijks niet veel geld kwijt wilt zijn en je al een goede mobiele telefoon hebt.

Plaats een reactie