Goedkope telefoon kopen

Is het tegenwoordig nog mogelijk om een goedkope mobiele telefoon te kopen? Het is namelijk zo dat je tegenwoordig alleen maar 2 jarige abonnement aangeboden krijgt. Hou er rekening mee dat je voor een beetje telefoon 2 jaar ongeveer 40 euro per maand betaald.

Bij een Ben Sim Only abonnement kun je lekker goedkoop bellen en maandelijks je abonnement opzeggen, hiernaast is het zelfs mogelijk om je oude prepaid telefoon nummer of ander telefoon nummer mee te nemen.

Je kiest een dure abonnement vaak omdat je de telefoon dan goedkoper krijgt echter is dit uiteindelijk duurkoop.

De gehele periode zit je dus met een erg dure abonnement en vaak maak je je belminuten en sms’jes niet eens op. Dat is natuurlijk zonde voor het geld.

Je kunt dan dus beter een goedkopere mobiele telefoon nemen en dan gaan voor een jaar abonnement met een lage maandbedrag. Uiteraard weet je niet precies hoeveel minuten je nodig zult hebben in het begin echter kun je dit maandelijks vaak verhogen.

Een andere optie is om een simonly abonnement te nemen met een mobiele telefoon, er zijn providers die deze combinatie aanbieden. Vaak krijg je dan zelfs nog een smartphone waarmee het mogelijk is om te whats appen en zelfs applicaties downloaden vanuit de Android market die tegenwoordig Android Play heet.

Ga dus voor een ze goed mogelijke abonnement met een normale telefoon in plaats van de hoogdprijs te betalen.

Plaats een reactie