iPhone 5 kopen

De iPhone 5 van Apple is nu alweer een hele tijd uit en dan is de vraag altijd of de telefoon echt is wat ie beloofd was.

Apple heeft na de release van hun telefoons veel succes gehad omdat de telefoons van Apple erg populair waren en deden wat andere niet konden. De telefoons van Apple hadden stijl, een zakelijke look, je wilde er gewoon mee gezien worden en dat is een goede reden om een telefoon van Apple te kopen.

Helaas zijn het nooit de goedkoopste telefoons geweest echter was dat geen drempel om een Apple iPhone te kopen. Mensen wilden dat bedrag er gewoon voor betalen en deden dat dus ook.

De iPhone 5 heeft een grootte van 123,8 mm en een breedte van 58,6mm. Als je dit vergelijkt met de grootte van de Samsung Galaxy S3 welke 136,6mm groot is en 70,6mm breed is dan valt al gelijk op dat de Samsung Galaxy S3 gewoon een veel groter toestel is.

Apple heeft de iPhone 5 net zo breed gehoud als de iPhone 4(s) en dat is heel erg slim omdat de breedte van de iPhone 4(s) gewoon goed is. Apple heeft de iPhone 5 echter langer gemaakt zodat er meer op je scherm past en dat was precies wat de telefoon nodig had omdat de concurrentie steeds grotere telefoons uitbracht.

De iPhone 5 is uitgebracht in de 16GB, 32GB en 64GB versies welke voor ieder budget toepasbaar zijn. Voor en normale telefoon gebruiker is 16gb meer dan zat, hou er echter wel rekening mee dat de iPhone 5 grotere en scherpere foto’s kan maken door zijn 8 megapixel camera. Alle foto’s zien er erg mooi en duidelijk uit echter zijn de foto’s natuurlijk groter. Dus al je je veel met media bezig gaat houden als foto’s en films kun je misschien beter gaan voor de 32GB of 64GB variant omdat daar gewoon meer op past.

Het uiterlijk van de iPhone 5 ziet er ongeveer gelijk uit als de iPhone 4(s) echter is de iPhone 5 slanker waardoor de telefoon er toch wat sjieker uitziet dan zijn voorgangers.

Omdat de iPhone 5 weer slanker is dan zijn voorgangers heeft Apple voor een andere aansluiting voor de adapter / data kabel gekozen. De zogeheten Lightning aansluiting is kleiner en smaller dan de oudere aansluiting op de iPhone 4(s) en oudere toestellen. Dus mocht je een hoop accessoires nog thuis hebben liggen, maak je dan maar alvast klaar om een hoop extra usb kabels te bestellen voor de iPhone 5 omdat de oude usb kabels niet meer passen.

Kortom de iPhone 5 is weer een goede opvolger gemaakt door Apple en ondanks dat deze telefoon door zijn hoge prijs minder populair is dan zijn voorgangers is het toch een van de mooiste telefoons om te zien en om te gebruiken.

Plaats een reactie