Je Telefoon Verkopen

De tijd voor het verkopen van je telefoon is nu aangebroken. Je oude mobiele telefoon is namelijk een hoop geld waard en het loont zeker om je telefoon te verkopen.

Tegenwoordig kun je bij een 1 jarige telefoon abonnement een gratis mobiele telefoon krijgen. De verschillende providers proberen je natuurlijk om te praten en je een twee jarige telefoon abonnement aan te praten echter moet je dit alleen doen als je niet anders kunt.

Vaal doen mensen dit omdat de mobiele telefoon die ze kiezen vaak te duur is voor een 1 jarige telefoon abonnement.

Wat je doet is het volgende, je neemt een een jarig of twee jarig telefoon abonnement met een mooie mobiele telefoon. Deze behandel je uiteraard goed en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk krassen of beschadigingen op komen. Je kunt tegenwoordig voor weinig geld een goede telefoon hoes of telefoon bescherming kopen, gebruik deze ook!

Vaak neemt je provider 4 maanden voordat je contract afloopt contact met je op om een nieuwe mobiele telefoon te kiezen, ook nu kun je er weer voor zorgen dat je een goede mobiele telefoon met een twee jarig of een wat minder goede mobiele telefoon met een een jarige abonnement kiest.

Als je aanvraag goedgkeurd is kun je vaak binnen een paar dagen je nieuwe mobiele telefoon al thuis verwachten.

Als je slim bent zet je eerst al je contact over van je oude mobiele telefoon op je oude simkaart, nu doe je je oude simkaart in je nieuwe mobiele telefoon en kies je in het menu voor contact kopieren en kiest dan van sim naar telefoon. Nu zullen al je contact worden overgezet naar je nieuwe mobiele telefoon.

Nadat je dit gedaan hebt kun je er nog voor kiezen om je foto’s en muziek van je oude mobiele telefoon over te zetten naar je nieuwe mobiele telefoon. Dit kun je makkelijk door gebruik te maken van je bluetooth verbinding.

Op beide mobiele telefoons zet je bluetooth aan en zoek op je oude mobiele telefoon je nieuwe mobiele telefoon en ga in het menu naar je foto’s. Selecteer nu al je foto’s en verzend deze via bleutooth naar je nieuwe mobiel.

Je kunt uiteraard ook gewoon synchroniseren via je computer echter moet je telefoon dit wel ondersteunen.

Nadat je ook dit hebt gedaan zet je je oude mobiele telefoon uit en verwijder je eventuele geheugenkaarten.

Nu is het tijd om je oude mobiele telefoon goed schoon te maken, je kunt hier een wattenstaafje voor gebruiken en een beetje alcohol.

Maak goed tussen alle knoppen schoon en in riggels op de zijkanten van de telefoon. Omdat alcohol zo snel verdampt loop je niet het risico je telefoon kapot te maken, tenzij je je telefoon verzuipt in de alcohol.

Zorg er nu voor dat je de doos, boekjes, de lader en eventueel de usb kabel, cd-rom, hoofdtelefoon en andere accessoires erbij zoekt.

Als je alles compleet hebt dan kun je je mobiele telefoon verkopen door hem te koop te zetten op onze website.

Mensen willen vaak het liefste alles compleet erbij hebben en zullen hier ook expliciet om vragen om een reden te hebben om nog wat van de prijs af te halen.

Zorg er daarom altijd voor dat je alles bewaard zodat je deze mensen altijd voor kunt zijn.

Plaats een reactie