Puk Code Kwijt?

Ja het overkomt iedereen weleens. De accu van je telefoon is leeg, je koppelt hem aan je adapter en nadat het toestel aanspringt weet je even je pincode niet meer.

Je probeert natuurlijk gelijk een aantal combinaties en net als je het weet vraagt je telefoon om een pukcode. Dit komt erg vaak voor, wat ook erg vaak voorkomt is dat je kind aan het spelen is met je telefoon en ineens naar je toekomt en zegt, papa wat is dit? nou kind het toestel vraagt om een pukcode en die moet papa toch eerst even zoeken.

Want waar laat je je pukcode nou? de pukcode krijg je bij je simkaart. Dit kan een hele poos terug zijn. Deze moet je normaal gesproken altijd goed bewaren en sommigen van ons doen dat te goed šŸ™‚ als we onze pukcode nodig hebben kunnen we hem niet meer vinden.

Maar als je je puk code kwijt bent dan is er geen reden voor paniek! Je kunt nu namelijk kosteloos je pukcode terugkrijgen van je providers als je deze kwijt bent. Nu kun je lekker weer bellen, smsen en whatsappen naar al je vrienden.

Bekijk hoe op pukcodekwijt.nl

Plaats een reactie